neděle 5. srpna 2018

Papírová princezna - Erin Watt

Název: Papírová princezna

Autor: Erin Watt
V originále: Paper Princess
Vydáno originál/ČR: 2016/2017
Počet stran:336
Nakladatelství: Baronet
Série : Royalové (1)

Anotace:
Ella Harperová se v prvé řadě snaží přežít. Spolu se svou přelétavou matkou se celý život stěhovala od města k městu, bojovala o přežití a věřila, že se na ni jednoho dne usměje štěstí. Po smrti matky ale Ella zůstala sama…
Dokud se neobjevil Callum Royal. Vytrhl Ellu z chudoby a odvezl ji do svého sídla, za pěti syny, kteří ji nenávidí. Bratři Royalové jsou jeden přitažlivější než druhý, ale nikdo ji nepřitahuje tak jako Reed Royal, jenž je však odhodlaný poslat ji zpátky do slumů, ze kterých vzešla.
Reed o ni nestojí. Prohlašuje, že Ella mezi Royaly nepatří.

Možná má pravdu.

Bohatství a luxus. Intriky a lži. Nic podobného Ella ještě nepoznala, a jestli má v paláci Royalových přežít, bude se muset naučit, jak být jednou z nich – a zůstat přitom sama sebou.

Ella Harperová to nemá úplně jednoduché. Matka jí zemřela a Ella je úplně sama. Na život si vydělává jako tanečnice v erotickém klubu.
Jednoho dne však přijede Jistý Callum Royal a odveze jí s sebou do jeho sídla. Ella se dostane mezi smetánku.
Callum má pět synů a ani jeden Ellu nemá rád. Snaží se jí dostat zpátky odkud přišla a pobyt u nich jí moc nezpříjemňují.


Po delší době zase knížka, která mě chytla! Četla jsem a četla, co jsem měla čas. Stylem mi to maličko připomíná Superdrbnu či něco takového. Víte jak..smetánka, drahá auta, večírky, alkohol. Z knihy číší hodně sex appealu o erotické scény tu není nouze. Knížka je oddechová a čte se sama. Ella je dost velká frajerka, to co ona prožila je docela síla..a pak se vám v životě objeví takovýhle týpci, aby z vás dělali nevím co..
Samozřejmě tady nechybí milostné pletky a vzplanutí. Knížku mohu doporučit. Z bratrů mám nejradši Eastona a Reeda.

Hodnocení:
10/10


Žádné komentáře:

Okomentovat

Pět kroků od sebe - Rachel Lippincott

Pět kroků od sebe Originál:  Five feet apart Nakladatelství:  Yoli Rok vydání:   2019 Počet stran:   253 Autor :  R...